måndag 22 mars 2010

Detta har hänt...

Jag tror att Simon på ett lömskt sätt lurade mig tillbaka till min blogg genom att fråga mig om en sak som jag behövde logga in här för att kunna svara på. :P

Så nu när jag ändå är här kan jag ju uppdatera den som mot förmodan inte har gett upp om att besöka den här bloggen om vad som har hänt sen senast:

- Jag har fått ett extrajobb som webmaster som innebär att jag får betalt för att sitta och pilla med html-koder och fixa bilder i Photoshop. Ett jobb som har med min utbildning att göra med andra ord!

- Alla grupparbeten är klara och jag har gjort alla inlämningsuppgifter, dugga och tenta, vilket betyder att jag bara har exjobbet kvar innan examen. Exjobbet ska jag göra tillsammans med Sandra. Vi har en uppdragsgivare och vet typ vad vi ska göra. Nu gäller det bara att få med den akademiska biten också, så idag började vi med utkast till examensarbetesbeskrivning. Det var svårt att formulera problem och frågeställningar men vi ska fortsätta med det imorgon.

- Jag har skaffat domän och webbhotell till min portfolio-sida, så nu ska jag bara få den klar så att jag kan lägga upp den.

- Anna Bergendahl, min favorit, vann Melodifestivalen. Det kändes ovant att den som jag hejade på vann, det har inte hänt sen...hmmm...just det...2006.

- Sofia och jag spelade in vår film i helgen.

Yes, det var det. :)

1 kommentar:

Bloggintresserade

 
Web Analytics