lördag 13 februari 2010

Schlager-mood

Efter en lång bloggvila så kommer jag tillbaka med lite schlagertankar. Förra veckan hade jag så mycket att göra och var så stressad att jag inte hann sätta mig in i eller engagera mig så mycket i schlagern.

Men den här veckan känner jag att jag har kommit in i the schlager-mood igen, precis som det ska vara. :)

Förra veckans deltävling var lite sådär...precis som första deltävlingen brukar vara. Däremot var programmet väldigt bra i sig, underbar pausunderhållning med Dolph och alla programledare var bra. Gillar att det är flera programledare, så blir det inte så mycket fokus på en person, utan de kan komplettera varandra och behöver inte vara perfekta.

Mina favoriter var Pain of Salvation. Kul att de gick till AC iaf. :) Sen hade jag hoppats på Anders Ekborg, men låten var bara för fånig. Synd på en så bra röst. Kul i alla fall att han fick berätta en liten anekdot från Kristina från Duvemåla. Då blev Stina glad kan jag säga. :)

Ikväll hoppas jag på Orsa spelmän. Jag är ju en riktig folkmusiknörd som går igång på fioler o sånt, och de är ju riktigt duktiga. Sen kommer jag nog inte kunna låta bli att heja lite på fina Andreas Johnson också. Vad jag har hört ska det vara många bra låtar den här deltävlingen, mycket bättre än förra veckan.

Nej, nu måste jag få i mig mat. Har bara ätit massa kakor och bakverk idag, eftersom vi har fotat till vårt kafferepstema till vår tidsskrift om bakning. Och så smakade vi förstås på allt efteråt...och nu känns det som jag inte vill äta nåt sött på ett tag...har köpt chips till kvällen för att ha nåt att tugga på.

Men nu är det som sagt dags för maaaaat. Kommer nog skriva mer här sen, för nu är bloggtorkan officiellt över (tror jag, hehe).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

 
Web Analytics